2137 3201gwin@mail.dk
Billede1

Forfattere: Henry Lewis, Jonathan Sayer og Henry Shields

 

Instruktør: Geir Sveaass

Scenograf: Søren Glad

Oversættelse: Henrik Lykkegaard

Medvirkende: Troels Malling, Gordon Kennedy, Jakob Højlev Jørgensen, Jesper Riefensthal, Kristian Holm Joensen, Patricia Shumann,  Marie Mondrup og  Peter Schlie Hansen.

Komedien, hvor alt går galt

Vi advarer: Der er risiko for, at du græder af grin, for sjældent har man set noget så rablende og hjælpeløst udført. En ambitiøs amatørgruppe kaster sig ud i et spil om et mordmysterie i bedste Agatha Christie-stil, men de har desværre ikke styr på ret meget andet end spilleglæden.  Scenografien lever sit eget liv, rekvisitterne er aldrig, hvor de skal være, replikkerne falder ikke til tiden, men til gengæld snubler de glade amatører over møbler og medspillere og hele tiden på det forkerte tidspunkt. Titlen er ikke falsk reklame; absolut ALT hvad der kan gå galt, går med sikkerhed HELT galt. Hvis en blanding af Mr. Bean, Monty Python og Svend, Knud og Valdemar kan få dig til at grine, så kan Komedien, hvor alt går galt også.

Billetpriser & Medlemsfordele

Et medlemskontingent i Nyborg Teaterforening koster 50,00 kr. pr. år.
Som medlem køber man abonnement på alle 4 forestillinger, og sparer 50 kr. pr. forestilling.

Nyborg Teaterforening tager gerne imod nye medlemmer / abonnenter, og har du lyst til at være med, kan du gøre følgende:
Ring til Girly Winther på tlf. 21 37 32 01 eller mail til gwin@mail.dk. Så kan vi sammen finde ud af dit ønske om plads osv.

Bestil Billetter

Hvis du ikke er medlem af Nyborg Teaterforening, kan du købe billetter i løssalg på
https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/66962,- Komedien, hvor alt går galt,
eller VisitNyborg-Nyborg Turistbureau, Torvet 2 B, tlf. 63 33 80 90, Mandag- Fredag  11.00-16.00